Tailor-made Show

Flipunit production

Egy ultra prémium szolgáltatás, amely teljes mértékben személyre szabott és tökéletesen megfelel minden egyes ügyfél egyedi és speciális igényeinek - ez a tailor-made show. A tailor-made show a legjobb választás, ha egy igazán egyedi, és színvonalas produkciót keresel egy kivételes rendezvényre, ahol az extrém sport és táncos elemek kombinálásával maximális szinergiát érhetünk el.

Országosan elismert, profi koreográfusokkal, jelmez tervezőkkel, DJ-vel és egyéb szakemberekkel, oly módon komponáljuk az előadás minden egyes elemét, hogy azok tökéletesen harmonizáljanak a műsor és a rendezvény minden részletével. Az arculati színektől kezdve, a gondosan válogatott zenén és LED fal animációkon át, a személyre szabott színpadig minden olyan infrastruktúrával rendelkezünk ahhoz, hogy egy tökéletes kohéziót és szinesztéziát alkossunk a színpadon a műsor által, ami életre kelti a nézők minden érzékszervét, és valóra váltja a megrendelő minden elképzelését.

Hiszünk abban, hogy egy igazán presztízs rendezvény megkövetel egy monumentális produkciót, ami tökéletesen passzol a rendezvény témájához, hangulatához és atmoszférájához, és a lehető legpontosabb módon képviseli az esemény üzenetét.

Kérd teljes árlistánkat!

Rendezvényedre szabott ajánlatunkat garantáltan 24 órán belül megküldjük.

Ügynökségünk várja megkeresésed.

Tovább

Tekintse meg hasonló show műsorainkat!

Kiemelt partnereink