Blog

Hogyan fonódik össze a Yettel arculatváltása, és az új prémium szolgáltatásunk?

Az idei év eddigi legnagyobb projektje által belekezdtünk egy teljesen új, prémium és egyéni igényeket kielégítő szolgáltatásba- ez a tailor-made, vagyis személyre szabott show. A tailor-made show tökéletes választás azoknak a megrendelőknek, akik egy igazán egyedi, színvonalas produkciót keresnek egy nagyszabású rendezvényre. Hogyan is alakult ki ennek a prémium műsornak a gondolata?

Mára a legtöbben tudják, hogy a Telenor Magyarország arculatváltáson esett át, ezáltal már Yettel néven találkozhatunk vele, amit március 1-jén egy zártkörű rendezvényen jelentettek be. De mi köze a FlipUnit-nak egy telekommunikációs cég rebranding stratégiájához?

A történet ott kezdődött, hogy egy ilyen nagy hangvételű kampány során zajló eseményre hasonló kaliberű produkcióra volt szüksége a Yettel-nek. Megkeresett minket az Ambiance Events, akik Magyarország egyik legstílusosabb rendezvényszervező cégeként jól ismerik már a hasonló exkluzív rendezvényeket. Közösen nekiláttunk, hogy megálmodjuk ezt a teljesen egyedülálló produkciót, ami tökéletesen illeni fog az arculatváltási projektbe, és megfelelően szemlélteti a változást, az átalakulást.

A feladat adott volt: egy olyan egyedi műsort kellett felépítenünk, ami extra, monumentális és megjeleníti az átalakulást. Ez már önmagában is magasra tette a lécet, emellet viszont plusz tényező volt, hogy a projekt szupertitkos volt. Mivel maga a műsor elsősorban a Telenor és Yettel munkatársaknak szólt, ezért a szervezőkön és a fellépőkön kívül senki sem tudhatott róla.

Behind the scenes

6 hivatásos extrém sportolót vontunk be különböző sportágakból, akik a maguk területén Magyarország legjobbjai. Parkour, cheerleader, break tánc, BMX freestyle, acélkarika és hoverboard elemekből állítottuk össze a műsort 5 db 4 órás próba, és egy fellépés előtti éjszakai főpróba során. Segítségünkre volt még 6 professzionális, televíziós tapasztalattal rendelkező táncművész is, akikkel igazán kerek egésszé vált a produkció. Szabó Anikó országosan elismert koreográfus állította össze az elemeket olyan formában, hogy azok tökéletes összhangot alkossanak a műsor egyéb tényezőivel. A megrendelésre készült Y alakú színpad, az egyedi LED fal animáció, a személyre szabott zenei aláfestés, fodrászok, sminkesek és Kiss Márk, fashion designer egyedi színkód alapján összeállított ruházata segítségével olyan kohéziót alkottunk a színpadon, ami tökéletesen valóra váltotta a megrendelő elképzeléseit.

Yettel ReBrand Show FlipUnit Production

A rengeteg közös munka után elérkezett a fellépés napja, ami a Telenor székházban tartott zártkörű rendezvény fő attrakciója volt. 500 munkatárs vett részt ezen a rendezvényen, és további országokban is élőben közvetítették az eseményt az ott dolgozóknak.

Úgy gondoljuk, hogy eddig is mindig sikerült elnyernünk a közönség tetszését, de most magunkat is túlszárnyaltuk- a profi csapat segítségével olyan produkciót tudtunk létrehozni, amire özönlöttek a pozitív visszajelzések.

Yettel ReBrand Show FlipUnit Production

Marek Slacik, a Yettel és a PDF csoport ügyvezető igazgatója is elismerően nyilatkozott a produkcióról, hiszen ő is a rendezvényen látta először:

“Wow! Micsoda műsor! Én sem láttam korábban a produkciót, így teljesen meglepetésként ért, hogy mennyire fantasztikus volt ez az előadás. Remélem, hogy a rendezvény további része is pont annyira érdekes és szórakoztató lesz, mint a műsor, amit láthattunk.”

A produkcióról egy profi felvétel is készült, ami igazán visszaadja a műsor hangulatát.

Yettel. ReBrand Announcement Show 2022 | by FLIP UNIT

A műsornak akkora sikere volt, hogy a megrendelő újra szerette volna látni március 1-jén, a Stopper Úszóházban tartott hivatalos sajtókonferencián, amikor bejelentették, hogy a Telenor mostantól Yettel. Az eseményről a Forbes-on is olvashattok.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen világszínvonalú eseményeken is szívesen látják a személyre szabott műsorainkat, és megmutathatjuk, hogy a Yettel show-hoz hasonló monumentális produkciókat tudunk alkotni a legnagyobb elit megrendelők számára.

Emellett természetesen továbbra is szívesen várjuk a megkereséseket minden fellépés kapcsán, legyen az céges rendezvény vagy falunap, hiszen ezek is különleges helyet foglalnak el a szívünkben.

Kiemelt partnereink