Blog

SPECIÁLIS ÉLMÉNY EXTRÉM EXTRÁKKAL

HOGYAN LESZ EGYEDI A LORDS OF GRAVITY SHOW A TE KÖZÖNSÉGED SZÁMÁRA IS?

Elgondolkodtál már azon, hogy ne csak egy rendezvényt szervezz, hanem egy olyan eseményt adj a közönségednek amire mindig kellemes izgalommal emlékeznek vissza? Hajlandó lennél a rendezvényed sikeréért-, az ügyfeled elégedettségét, vagy a hangulat fokozásáért akár extra dolgokat is véghez vinni? Mai történetünk egy ilyen alkalomról szól. Vigyázat happy end lesz!

HA MEGVAN MÁR A TERVED CSAK AZ EST FÉNYPONTJA HIÁNYZIK

2020 júliusában a HLBS network-től kaptunk megbízást, hogy egy világszínvonalú show-val tegyük még emlékezetesebbé éves nemzetközi “Training Day-Summer Edition” elnevezésű programjukat. Aki ismeri a tevékenységüket, az tudja, mennyire fontos számukra a minőség és az, hogy valami különlegeset nyújthassanak.

MILYEN LEHETŐSÉGEKET TARTOGATHAT EGY ESEMÉNY ÉS EGY HELYSZÍN?

Az eseménynek otthont adó, budaörsi sportcsarnok hatalmas szabad területével, bőséges belmagasságával és profi fénytechnikájával tökéletes helyszíne lehet bármelyik shownknak. Így megbízónk nyugodtan válogathatott színes repertoárunkból. Végül a Lords of Gravity show-t választották. Sajnos azonban külföldi távollét miatt a csapatból csak 3 fő tudta elvállalni a fellépést. Másik előadást javasoltunk, melyet teljes létszámmal tudtunk volna biztosítani. De a megrendelő a kisebb létszám ellenére is ragaszkodott a Lords-hoz. A részletek pontos megbeszélése után megkötöttük a szerződést.

HOGYAN KÉSZÜL A CSAPAT?

Szerettük volna valahogy kiegészíteni a három fősre csökkent extrém kosárlabda bemutatónkat, mivel azt akartuk, hogy ügyfelünk teljes mértékben elégedett legyen. Így nem láttunk más lehetőséget, mint, hogy összeállítunk egy teljesen egyedi showt a FlipUnitTeam két cheerleaderének bevonásával. Az ötlet a mi fantáziánkat is felcsigázta!

cheerleading

MINDENT AZ ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉGÉRT

Koncepciónk működőképesnek bizonyult, így a már kész show birtokában a rendezvény előtt pár nappal felvetettük a megrendelőnek, hogy ha szeretné kiegészítjük a három fős előadásunkat plusz két fővel és így egy teljesen egyedi és még színesebb showt kapnának tőlünk. Ráadásként felár nélkül vállaltuk, sem a plusz emberekért, sem az egyedi koreográfia gyártásért nem kalkuláltunk extra díjazást. Természetesen megbízónk kitörő lelkesedéssel fogadta különleges ajánlatunkat és nagyon hálás volt ezért a kellemes meglepetésért.

Amellett, hogy így már megrendelőnknek egy teljes showt tudtunk biztosítani, mi is kíváncsiak voltunk erre az új fúzióra. Így tudtunk ilyen sok extrát vállalni, ilyen baráti feltételekkel. Arról se feledkezzünk meg, hogy a színvonalas rendezvények elkötelezettjei vagyunk, és így COVID időszak után már nagyon jól esett a csapatnak egy ilyen különleges eseményre készülve az edzés és kreatívkodás.

HOGYAN LESZ AZ ESEMÉNYBŐL ÉLMÉNY?

A rendezvény napján a profi szervező gárda privát öltözővel-, minden igényt kielégítő catering ellátással- és persze hatalmas izgalommal fogadott minket. A Lords of Gravity referenciáit (mint pl.: 4 kontinensnyi fellépés köztük az F1 Abu Dhabi és Las Vegas-i Cirque du Soleil show, Katy Perry klip stb.) felsorakoztató felkonf szöveg után a közönség alapból felfokozott hangulatba került, így a Lords-os srácokat már a bevonulásánál - akárcsak az NBA-s sztárokat - óriási üdvrivalgás és tapsvihar fogadta. A show természetesen bombasiker volt.\ Az egyedi Lords of Gravity x Cheer Showt kétszer adtuk elő a nap folyamán ugyanannak a közönségnek, különböző zene mixekre, különböző ruházatban, és különböző koreográfiával. Annyira felvillanyoztuk a nézőket, hogy ha lett volna még egy 3. show is, arra már az is elég lett volna ha leadják az egyik Lords-os videót a kivetítőn, valószínűleg már azt is állva tapsolták volna végig. :)

lords of gravity hlbs

SZERETNÉL TE IS RÉSZESÜLNI MINDEBBŐL?

Egy sikeres rendezvény csúcspontjának lenni, mindig nagy élmény számunkra. Bár ehhez szerződésen túl extra kedvezményeket adtunk és plusz feladatokat is vállaltunk, de megérte! Mert most egy különleges ajánlattal kedveskedhetünk Neked is! A műsort követően úgy döntöttünk, hogy bár a hivatalos árlistánkba nem kerül be a különleges Lords of Gravity x Cheer Show, de ezek után mindig kérhető lesz ez az új felállás felármentesen!

HOGY HOGYAN?!\ KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT ÉS HIVATKOZZ CIKKÜNKRE!\ LEGYÉL BLOGUNK RENDSZERES LÁTOGATÓJA MERT SZÁMOS MÁS AKCIÓT IS ELREJTÜNK CIKKEINKBEN!

Kiemelt partnereink