Blog

Mi történt velünk 2022-ben?

Hamarosan elérkezünk az év végéhez, és elmondhatjuk, hogy igazán eseménydúsra sikerült ez a 2022-es év. Noha mi nem dőlünk hátra, hiszen gőzerővel készülünk a következő évre, azért mégis büszkén tekintünk vissza az elmúlt 12 hónap összes rendezvényére.

Nagyon erősen kezdtük az évet, ugyanis az év egyik legnagyobb, több hónapos projektje már az első hónapokban megalapozta 2022 sikerét. A Telenor Yetellé való átalakulásáról és rebranding kampányáról már írtunk korábban (ide kattintva tudod elolvasni). Egy olyan belsős, hybrid rendezvényen adtunk elő egy szuper exkluzív, tailor-made show-t az akkor még Telenor székházban, amit az immár Yettel csapata élőben streamelt a külföldi kollégáknak. Ez a megashow annyira ütősre sikerült, hogy a megrendelő “visszatapsolta”, és a március 1-jén tartott hivatalos bejelentéssel egybekötött sajtótájékoztatón még egyszer előadtuk, méghozzá a Dunán, a Stopper Úszóházban.

Yettel Rebranding Event Tailor-made Show

Ezután az óriási siker után aztán annyira felszívtuk magunkat, hogy a FLIP UNIT bizony megállíthatatlanná vált! A 2021-es Ország Boltja verseny díjátadó gálájára egy olyan szemet kápráztató LED fényshow-t vittünk, ami fenomenálisan kiegészítette a grandiózus rendezvény hangulatát, és igazán feltette a pontot az i-re. És ha már a díjátadóknál tartunk, elmondhatjuk, hogy idén részben kifejezetten erre specializálódtunk. A fővárosban és több vidéki nagyvárosban egyaránt részt vettünk nívós gála eseményeken, ahol többek között a LED Spirál show-t, LED Acélkarika bemutatót és különleges Equilibrium Kézálló performanszot láthatták a vendégek. Számunkra az egyik legkedvesebb ilyen esemény egy helyi rendezvény volt, a szegedi Délmagyar díjátadó estje, ahol hula hoop artistánk szórakoztatta a közönséget.

Tavasszal a Magyar Sport Napján Hódmezővásárhelyre látogattunk Panna Game játékunkkal és Akrobatikus kosár bemutatónkkal, de nem ez volt az egyetlen fellépésünk a városban, többször is megfordultunk itt az év során. A Kihívás Napja színesítette még a tavaszi hónapokat, ahol általában az AirTrack Show a legnépszerűbb választás. Nem csak azért, mert világszínvonalú freestyle akrobatika bemutatót nyújtunk extrém interaktív elemekkel, hanem azért is, mert a kipróbálási lehetőség által rengeteg résztvevőt be tudunk vonni. Az egyik kedvenc ilyen demo programunk egy kondorosi iskolai műsor keretén belül zajlott le, ahol egyszerre közel 70 gyerek ugrált a csúcstechnológiás légszőnyegen. Egyszerre volt szívderítő és extrém látvány, igazi FLIP UNIT stílusban (ki tudja, lehet, hogy ezekből a lelkes gyerekekből kerül majd ki egyszer az utánpótlás).

Egy másik nagy tavaszi projektünk a 2022-es Birkózó Európa-bajnokság volt, ahol a break dance csapatunk és az unikális AirTrack bemutatónk mellett egy kick-box harcművészeti előadással is készültünk a szurkolók számára. Gyereknap alkalmából az ország számos pontján teljesítettünk, ahol a legnépszerűbb programok a Freestyle Foci, Triál Biciklis bemutató, Panna Game és a jól bevált AirTrack Show. A gyermekközpontú rendezvények közel állnak a szívünkhöz, imádjuk népszerűsíteni a sportot és megmozgatni a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az ilyen programokon nagyon népszerű volt idén tavasszal és egész nyáron a hoverboard-os foglalkoztatásunk, amivel megjártuk idén többek között Kistarcsát, Tiszaújvárost, Szabadegyházát, Soltvadkertet és Pesterzsébetet is.

Tiszaújvárosba idén is visszatértünk, ugyanis immáron 4. éve rendszeres fellépői vagyunk a Tiszaújvárosi Sportfesztiválnak. Hasonló visszatérő esemény a ceglédi Extrém Sport Fesztivál, ahol egy kétnapos rendezvény keretein belül olyan, akár 6 órás hosszú programokkal vonzottuk be a város apraja-nagyját, mint az AirTrack Show, Parkour bemutató és demo pálya, Break Dance Show és Akrobatikus Kosárlabda bemutató. Idén is, ahogy 2015 óta minden évben a B33 3x3-as kosárlabda bajnokság több állomásán is jelen vagyunk minden évben, hogy felpezsdítsük a hangulatot és felpörgessük a közönséget.

Mindeközben lázasan készültünk az év második óriási projektjére, a FINA Vizes világbajnokságra, amit idén Budapesten tartottak. Két hét során közel 30 profi extrém sportolónk lépett fel 9 különböző sportágban, több mint 20 alkalommal, és minden alkalommal csúcsteljesítményt nyújtottak. Ezzel párhuzamosan a háttérben egy még nagyobb projekten dolgoztunk, szintén a FINA kapcsán. Ezekről az izgalmas hetekről írtunk egy részletes beszámolót is, amit ide kattintva tudsz elolvasni.

FINA VIP Ceremónia FLIP UNIT Tailor-made show

Amíg a FLIP UNIT Production egy része a vizes világbajnokságon adott bele mindent, addig a többi csapatunk különböző céges eseményeken vett részt. Ilyen volt például az NN gála estje, ahol egy ütős LED fényshow-val nyitottuk a rendezvényt. Több vállalati és céges fogadáson, illetve családi napon is felléptünk. A Flavon éves családi rendezvényén is találkozhatott velünk a közönség, a Magyar Francia Kereskedelmi és Iparkamara - CCI France Hongrie Svábhegyi Csillagvizsgálónál tartott exkluzív céges garden party-ját pedig egy acélkarikás bemutatónk színesítette.

Emellet az Aegon egy konferenciáján lenyomtunk egy AirTrack show-t, ami különösen látványosra sikerült a díszletnek és a helyszínnek köszönhetően, ami nem más volt, mint a BOK Sportcsarnok. Ezen a helyszínen többször is megfordultunk idén, ugyanis a 2022-es Asztalitenisz-világbajnokság is itt zajlott, ahol a döntők között 3 napon keresztül szolgáltattunk Freestyle Foci, Breakdance Show, AirTrack Show, LED Akrobata és LED légtorna bemutatókat.

Az egyik kedvenc projektünk a ‘Mozgásban a kultúra’ nevű fővárosi rendezvény volt, amely kizárólag a mi műsorainkból állt, és több alkalommal is különböző produkciókkal találkozhattak a járókelők a XIII. kerületi Béke téren. Ezek a bemutatók kifejezetten forgalmas helyszíneken, csúcsidőben kerültek előadásra, hogy minél több arra járót be tudjunk vonni, kizökkentsük őket a mókuskerékből és színesítsük a szürke hétköznapokat. Az örök kedvenc AirTrack show garantáltan vonzotta a tekinteteket, de a Freestyle Foci és Parkour is nagy közönség kedvencnek bizonyultak.

Különleges rendezvénynek számított még idén a Valkon 2007 Kft. által tartott Krone gyakorlati gépbemutató. A 3 napig tartó mezőgazdasági gépshow helyszínéül egyedi módon egy magtár szolgált, ahol a finálé egy FLIP UNIT AirTrack Show volt minden egyes nap. Mivel a megrendelő által a csapat egy 4 csillagos szállodában kapott szállást, full catering ellátással, így egyben egy csapatépítő programot is magunkénak tudhattunk.

A nyár egyik nagy slágere volt még az AirTrack Slip and slide program. Szabadegyházán többször is megfordultunk idén valamilyen AirTrack bemutatóval, ebből 3 alkalom is egy fergeteges csúszdaparty volt, amely némileg elviselhetővé tette a nyári forróságot.

Idén debütáltunk egy új szolgáltatásunkkal, a Grid Girls Show-val, ami egy extra dekoratív fiatal hölgyekből álló szurkolólány csapat. A csajok a Hungaroringen egy céges rendezvény keretein belül tartott autósport versenyen jelentek meg először, és szépségükkel, csupa pozitív kisugárzásukkal és szüntelen mosolyukkal szuperül feldobták az esemény hangulatát, és természetesen azonnal közönségkedvenccé váltak.

FLIP UNIT Grid Girls

A céges és fővárosi rendezvényeken kívül rengeteg vidéki rendezvényen is ott voltunk idén. A vidéki rendezvények fő sztár produkciói, rendszerint a nagyobb, monumentálisabb produkciók, mint az AirTrack Show, Akrobatikus kosárlabda, Parkour Show vagy a MTB Freestyle bemutató. A családi napok legnépszerűbb programjai a Panna Game, Freestyle Foci és szintén az Akro kosárlabda. A nyári szabadtéri rendezvényeken pedig a street hangulatú és urban produkciók a legkelendőbb showműsorok. Ilyenek például a Street Workout, Break Dance, Parkour, BMX Flatland (amelyet idén a Westend tetőteraszára is elvittünk), vagy a Triál Biciklis bemutató. A Triál bemutató egész évben népszerű, ugyanis látványos, egészen hosszú interaktív műsort ad a 25-30 perces bemutató által. A hagyományos egy fős, 5 perces bemutatókhoz képest ár-érték arányban jó választás, és a gyerekek különösen imádják.

A jelenleg zajló téli időszak sztár produkciói általában a LED-es műsoraink, amelyből többféle verzióval is tudunk szolgálni. Ide kattintva többet olvashatsz az összes olyan produkciónkról, ami világít és extra népszerű.

FLIP UNIT LED showműsorok

Jelen felület nem teszi lehetővé, hogy minden községet és várost felsoroljunk ahol megfordultunk idén, de büszkén elmondhatjuk, hogy az ország majdnem összes megyéjében jártunk. Több, mint 200 felkérést tudhattunk magunkének, amely egy igen erős visszatérés a pandémia után. 2023-tól viszont nincs megállás, reméljük, hogy minél több helyszínen találkozunk Veletek jövőre, akár külföldön is!

Kiemelt partnereink