Blog

FLIP UNIT Prod. a FINA Világbajnokságon

Budapest szolgált a 19th FINA World Championship, vagyis a 2022. évi úszó-világbajnokság helyszínéül június 18. és július 3. között. Ügynökségünk is kivette a részét a szervezésből, így egy izgalmas néhány hetes kalandot tudhatunk magunkénak.

Ha valaki nézőként részt vett bármelyik vizes VB eseményen, akkor észrevehette, hogy a szünetek sem voltak teljesen üresjáratok az egyes helyszíneken, hiszen a szervezők felkészültek, hogy a nézők még véletlenül se unatkozzanak egy másodpercre sem. A közönség bevonásáért és szórakoztatásáért a FAN TV Crew - a mi csapatunk - volt felelős, akik különböző aktivitásokat és műsorokat vetettek be az élménydús szünetek érdekében.

A műsorvezetők amellett, hogy zseniálisan konferálták fel minden műsorszámot, érdekes beszélgetéseket folytattak a nézőkkel, a dance cam során együtt táncoltak a közönséggel és minden játékban benne voltak, így garantált volt a fesztelen hangulat a nézőtéren. A közönség tagjainak pedig különböző szórakoztató feladataik voltak - volt karaoke cam, dance cam, flex cam, de még emojikat is kellett utánozni az emoji cam keretében, miközben az óriás kivetítőn láthatta viszont magát a szerencsés kiválasztott. Volt még táncpárbaj a nézők között és léggitározás is, de még egy lánykérésnek is szemtanúi lehettek a vízilabda nézői az utolsó napokban. És ha mindez nem lenne elég - bár már így sem unatkozhatott senki egy pillanatig sem-, különböző produkciókat láthatott a közönség a döntők között. Itt jöttek képbe az extrém showműsorok amiket mi biztosítottunk.

Noha a produkciók sokrétűek voltak, hiszen láthattunk az énekesektől kezdve freestyle rappert, Michael Jackson imitátort, beatboxot, de még szamba táncosokat is, számunkra mégis az extrém sport bemutatók voltak a legizgalmasabbak. Melyik produkcióinkat láthatták a nézők a különböző helyszíneken, akár többszöri alkalommal is?

  • BMX Flatland show

  • Freestyle foci show

  • LED Akrobata show

  • Cheerleader show

  • LED Fényshow

  • Parkour show

  • Acélkarikás show

  • Break dance show

  • Hulahoop show

Az energikus, fiatalos és trendi BMX show tökéletesen megállta a helyét mind a szinkronúszáson, mind a vízilabdán és a műugráson is. A kerékpárral végrehajtott trükkök, forgások és különböző mutatványok igencsak lenyűgöztek minden nézőt, akik többnyire csak “hagyományos” módon használnak biciklit.

Az úszáson a parkour csapat is kipróbálta magát a tornyokon, bámulatos szaltókkal, ugrásokkal és szédületes trükkökkel sikeresen elérték, hogy a közönségnek a lélegzete is elálljon. És ha már vizes VB, akkor bizony ők sem úszták meg szárazon…

Erről egy teljes videóval is tudunk szolgálni.

Az olyan extrém sport produkciók, mint a LED Akrobata show, LED Fényshow, HulaHoop vagy az Acélkarikás bemutató kivétel nélkül elnyerték mindenki tetszését, hiszen ezek olyan produkciók, amiket nem hogy nem lát minden nap az ember, de némelyikről sokan még csak nem is hallottak. Így garantált volt a közönség szórakozása, és maradandó élményt is tudtunk biztosítani a versenyszámok között.

A profi szervezői gárdának hála a kulisszák mögött is minden gördülékenyen ment, a FAN TV csapat és a profi sportolók rugalmasságának köszönhetően minden kisebb nehézség által állított akadályt könnyedén megugrottunk. Összesen 20 alkalommal álltak helyt csapataink és sportolóink a két hét során, és profi extrém sport atlétákhoz hűen hibátlanul adtak elő mind a 20 alkalommal. Nagy népszerűségnek örvendtek ezek a bemutatók, hiszen például a BMX Flatland sportolónkat a produkció után többen is elkapták és interjúvolták, hogy hány éve űzi ezt a sportot, és milyen versenyeken mérettette meg magát, ahonnan többszöri alkalommal is díjakkal tért haza. A cheerleaderek bemelegítését a külföldi műugró edzők csodálták meg a Duna Arénában a kulisszák mögött, és alig várták, hogy “élesben” is láthassák a műsort.

Mindeközben a háttérben készült az igazán ütős és exkluzív műsor, amiben szintén részt vettek ügynökségünk sportolói is - ez volt a FINA VIP ceremónia a Szépművészeti múzeumban. Ez egy olyan személyreszabott szupershow volt, ami 3 különböző teremben, triplán klónzva egy időben zajlott 30 művész bevonásával, egyedi koreográfiával; zenével; kosztümökkel és kellékekkel feltuningolva. A csapat több, országosan összeválogatott profi cheerleaderből, rg-sből és táncosból állt, élükön az ország leghíresebb tánckoreográfusával, aki a patinás helyszínhez igazodva, egy ókori szoborcsoport látványvilágát álmodta a színpadra, modern köntösbe bújtatva. A vendégek körét a vizes VB nyertes sportolói és az ország vezetői politikusai és üzletemberei alkották. Ez a VIP ceremónia koronázta meg igazán a FLIP UNIT Prod. munkáját a budapesti 2022. évi úszó-világbajnokságon.

FINA World Championship VIP ceremony FLIP UNIT Production

Személyes és szakmai szempontból is nagy élmény volt számunkra ez az együttműködés, hiszen sokadjára bizonyíthattuk, hogy a legnívosabb rendezvényeken is helytállnak a extrém sport produkcióink, és sokéves tapasztalattal, rutinnal és profizmussal tudunk magas színvonalú szolgáltatást biztosítani bármilyen világeseményen.

Kiemelt partnereink