Blog

Pillantson be a kulisszák mögé!

Tekintsd meg legújabb fellépéseinket, és olvasd el sportolóink élménybeszámolóit. Légy részese az FlipUnit Production életérzésnek!

Airtrack Show - a rendezvényed leglátványosabb eleme!

Tomboló tömeg, duplaszaltók, lélegzetelállító páros emelések, füstgépek, rekord létszámú emberátugrás és akár egész napos akrobatika oktatás kicsiknek-nagyoknak!

LED extrém show a rendezvényed fénypontja

A LED showműsorok számítanak az egyik leginnovatívabb látványelemnek a nemzetközi rendezvénypiacon, de mi ezt a trendet is elhoztuk neked. Olvass tovább, ha tudni szeretnéd, hogy milyen produkciók által lehet a Te rendezvényed is sajtóértékű!

Mi történt velünk 2022-ben?

Hamarosan elérkezünk az év végéhez, és elmondhatjuk, hogy igazán eseménydúsra sikerült ez a 2022-es év. Noha mi nem dőlünk hátra, hiszen gőzerővel készülünk a következő évre, azért mégis büszkén tekintünk vissza az elmúlt 12 hónap összes rendezvényére.

FLIP UNIT Prod. a FINA Világbajnokságon

Budapest szolgált a 19th FINA World Championship, vagyis a 2022. évi úszó-világbajnokság helyszínéül június 18. és július 3. között. Ügynökségünk, a FLIP UNIT Production is kivette a részét a rendezvényszervezésből, így egy izgalmas néhány hetes kalandot tudhatunk magunkénak.

Miért érdemes rendezvényszervezőként egy extrém sport show ügynökséggel dolgozni?

Interjú Balogh Dáviddal, a FlipUnit Production szakmai vezetőjével és menedzserével

Hogyan fonódik össze a Yettel arculatváltása, és az új prémium szolgáltatásunk?

Elmeséljük hogyan léptünk fel a Telenor, vagyis már Yettel exkluzív rendezvényén, és hogyan alakult ki az új prémium szolgáltatásunk.

Szeretnénk már újra fellépni!

Videós helyzetjelentés a járvány 3. hulláma után | 2021

SPECIÁLIS ÉLMÉNY EXTRÉM EXTRÁKKAL

Elgondolkodtál már azon, hogy ne csak egy rendezvényt szervezz, hanem egy olyan eseményt adj a közönségednek amire mindig kellemes izgalommal emlékeznek vissza?

HOGYAN KEZDTEM VALÓRA VÁLTANI LEGEXTRÉMEBB SPORT SHOW ÁLMAIM

Riport Balogh Dáviddal, a FlipUnit Production szakmai vezetőjével és menedzserével

Kiemelt partnereink